NYHEDER 4. JAN 2020 KL. 16:54

Bro-direktør stopper efter 13 år

Af: kollektivtrafik

Øresundsbro Konsortiets administrerende direktør Caroline Ullman-Hammer har valgt at sige sit job op efter 13 år i det svensk-danske selskab. Hun fortsætter i sin rolle indtil videre, men forlader selskabet, når en ny direktør tiltræder i 2020


Caroline Ullman-Hammer tiltrådte som administrerende direktør for Øresundsbron i 2007. Siden da har Øresundsforbindelsen oplevet en stigende trafikvolumen, forbedrede resultater og en stor kundetilgang. Øresundsbron har i dag over 550.000 BroPas-kunder.

 

Caroline Ullman-Hammer. (Foto: Louise Houmøller)    

 

Bestyrelsen har indledt en rekrutteringsproces med henblik på at finde en ny administrerende direktør.

- Jeg er stolt over, at vi har skabt en stærk vækst i både vej- og togtrafikken. Hver dag arbejder vi for at drive en sikker og åben forbindelse, men også en økonomisk veldrevet virksomhed. Det er et spændende selskab, som står stærkt i dag. Vores 20-års jubilæum nærmer sig, og tiden er inde til, at en anden skal stå i spidsen for Øresundsbrons udvikling i det nye årti, siger Caroline Ullman-Hammer i forbindelse med sit kommende farvel til Øresundsbron.


Øresundsbron er den faste forbindelse mellem Danmark og Sverige. Den er 16 kilometer lang og består af en bro, en tunnel og den kunstige ø Peberholm. Øresundsbron drives af Øresundsbro Konsortiet.