NYHEDER 7. OKT 2020 KL. 10:28

KTF Transmission: Comeback til kollektiv trafik efter - eller under - COVID-19?

Af: kollektivtrafik

Comeback til kollektiv trafik efter - eller under - COVID-19?

COVID-19 skabte en ny virkelighed for den kollektive trafik. I marts blev samfundet lukket ned og folk blev frarådet at benytte den kollektive trafik. I maj og juni kom passagererne langsomt tilbage. Passagertallene tog et nyt dyk, da der blev indført krav om mundbind og yderligere ét, da øgede smittetal og restriktioner i løbet af september lagde yderligere en dæmper på passagerernes rejselyst


Der er stadig megen usikkerhed om fremtiden; herunder om hvor lang tid og i hvilket omfang COVID-19 vil begrænse vores aktiviteter og brug af den kollektive trafik. I Kollektiv Trafik Forum mener vi alligevel, at tiden er kommet til at løfte blikket for at se, hvordan den kollektive trafik og passagertallet kan bliver genetableret.

Med to online webinarer på KTF Transmission sætter vi fokus på passagerudviklingen i den kollektiv trafik og får nogle vurderinger af, hvordan vi kan få passagererne tilbage.

Torsdag 22. oktober 2020:

Ny passagerprognose fra Wilke

Wilke har i august 2020 i en prognose estimeret det fremtidige passagertal i den kollektive trafik. Den tidligere prognose viste sig at ramme foruroligende præcist - hvad siger den nye prognose om passagernes forventninger?

Læs mere og tilmeld dig her:


Onsdag 28. Oktober 2020:

WElearn har identificeret fire adfærdsprofiler hos Fynbus’ kunder og har udviklet en værktøjskasse med ”win-back-faktorer”, der kan tages i anvendelse for at få passagerne tilbage i den kollektive trafik:

Læs mere og tilmeld dig her:



Fra Kollektiv Trafik Forum Corona KTF Transmission Passagertal