NYHEDER 16. DEC 2020 KL. 22:00

UCplus får ny administrerende direktør

Af: Redaktionen

Fra 1. januar 2021 er Erik Poulstrup ny administrerende direktør på UCplus, da Jakob Thykier går på pension.


Erik Poulstrup kommer fra en stilling som direktør på uddannelsesinstitutionen Lundbæk, Nordjyllands Landbrugsskole, der driver AMU- og EUD-aktiviteter, og som Erik har udviklet væsentligt, siden han tiltrådte i 2016. Tidligere har Erik arbejdet som ledelses- og virksomhedskonsulent med fokus på forretnings- og organisationsudvikling.

- Med Erik får UCplus en CEO med en bred og dybdegående erfaring inden for efteruddannelsesmarkedet. Han har leveret flotte resultater med kommerciel handlekraft samtidig med, at han har opbygget stærke relationer til elever, udbydere og kommuner. Han er en stærk ledelsesprofil med omfattende indsigt i økonomi, forretning og mennesker, siger bestyrelsesformand, Marianne Bøttger, adm. direktør i Arrive Danmark.

- Jeg glæder mig til at starte og til at være med til at efteruddanne og opkvalificere arbejdsstyrken. Det er en meningsfyldt opgave, der venter. Mit mål er at videreføre en sund forretning, en fantastisk arbejdsplads og ikke mindst det kvalitetsarbejde, der sikrer en fortsat respekt for de ydelser, UCplus leverer, fortæller Erik Poulstrup.

På grund af Corona vides det endnu ikke, hvordan og hvornår der afholdes afskedsreception for Jakob Thykier.

UCplus er et datterselskab af Arriva Danmark.

 Navne Operatører