NYHEDER 21. MAR 2021 KL. 20:30

Fjernbusser forbinder Aalborg, Randers og Aarhus

Af: kollektivtrafik

Expressbusselskabet Abildskou og Flixbus er gået sammen om at drive en ny daglig rute direkte mellem Aalborg - Randers og Aalborg - Aarhus. Rejsetiden mellem Aalborg og Randers er en time, mens rejsetiden mellem Aalborg og Aarhus er to timer. Busserne på den nye rute begynder at køre fredag 26. marts med to daglige afgange i hverdagene


Den nye rute kommer til at betyde en del for rejsende mellem Aarhus og Aalborg. De to afgange i hverdagene har på vejen fra Aalborg stop ved Randers, hvor der ikke bliver samlet passagere op mod Aarhus, ved Skejby Sygehus, ved Aarhus Universitet ved Ringgaden og på fjernbussernes holdeplads ved Aarhus Rutebilstation, der i øjeblikket er ved at blive ombygget. Den anden vej kan man rejse fra Aarhus til Aalborg og fra Randers til Aalborg.

- Partnerskabet med Flixbus betyder, at Abildskou står for busdriften og personalet, mens Flixbus står for markedsføring, billetsalg og kundeservice, siger direktør Jess Abildskou, der peger på, at de gældende regler for fjernbusruter betyder, at den nye rute ikke betjener strækningen mellem Aarhus og Randers.


Abildskou har samarbejdet med Flixbus i en årrække år, så de to selskaber ser det som en naturlig udvikling at udvide samarbejdet med en ny expressrute mellem Jyllands største byer.

Abildskou drev tidligere Linie 888 mellem Jylland og København. Denne linse er i dag en del af rutenettet under Flixbus.


Fakta om den nye rute:



Fjernbustrafik