NYHEDER 23. JUN 2021 KL. 13:42

Fjernbusselskab genoptager og udvider kørsel

Af: kollektivtrafik

Fjernbusselskabet FlixBus meddeler, at man udvider antallet af afgange på eksisterende linjer og genoptager trafikken på flere linjer, som har været indstillet midlertidigt på grund af corona-pandemien. Det betyder, at selskabet fra og med fredag 25. juni indsætter flere afgange og åbner den linjetrafik, der har været stillet i bero. Fra og med lørdag 26. juni er det desuden muligt at booke alle pladser i busserne, da den nuværende kapacitetsbegrænsning bliver fjernet fra 26. juni


- Efterhånden som samfundet åbner, og stadig flere bliver vaccinerede, kan vi endelig meddele, at vi åbner vores busnetværk med i alt 32 destinationer. Dermed er FlixBus godt på vej til at vende tilbage til samme niveau som før pandemien. Vi oplever, at passagererne begynder at finde tilbage og regner med at kunne tilføje flere linjer og afgange lidt efter lidt, siger Kajsa Ekelund, der er kommunikationschef hos FlixBus.

FlixBus' grænseoverskridende trafik til Norge og Sverige åbnes fra og med torsdag 1. juli, hvor EU's digitale coronapas træder i kraft. 

- Vi ser frem til også at kunne åbne vores ekspresbustrafik til Sverige og Norge. Disse linjer er utroligt populære, og derfor føles det fantastisk at kunne åbne for trafik den 1. juli. Efter et hårdt år ser vi endelig lys for enden af tunnelen, siger Kajsa Ekelund.


Linier, der åbnes:


Linier, som får flere afgange: