NYHEDER 30. JUN 2023 KL. 11:54

Københavns Lufthavne skal have ny direktør

Af: kollektivtrafik

Administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S, Thomas Woldbye, har sagt sin stilling op og fratræder 30. september for at tiltræde som administrerende direktør i Heathrow Lufthavn, der ligger den vestlige del af Stor-London 


Thomas Woldbye har været administrerende direktør i Københavns Lufthavne A/S i 12 år. Bestyrelsen i Københavns Lufthavne A/S skal nu ud at finde en ny administrerende direktør, der kan tage over efter Thomas Woldbye.Bestyrelsesformand i Københavns Lufthavne A/S, Lars Nørby Johansen, siger, at han har stor respekt og forståelse for hans beslutning om at acceptere tilbuddet om at blive administrerende direktør i Heathrow Lufthavn.

Thomas Woldbye.- Men jeg er meget ked af at modtage nyheden om Thomas Woldbyes opsigelse, siger han og fremhæver, at Thomas Woldbye har været en særdeles succesfuld administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S.

- I løbet af sin tid som administrerende direktør har han ført lufthavnen ambitiøst gennem dens vækstperiode med stigende og rekordhøje passagertal fra 20 til 30 millioner på otte år og med sikker hånd guidet os gennem Corona-pandemien, siger Lars Nørby Johansen , der på vegne af bestyrelsen takker Thomas Woldbye for hans 12 år som administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S.

- Hans dedikerede indsats for - sammen med vores kompetente management-team - at udvikle lufthavnen efterlader os i en stærk og solid position til at fortsætte vores vision om at være "Architects of the Future Airport". På baggrund af Thomas Woldbyes beslutning om at stoppe som administrerende direktør vil bestyrelsen nu påbegynde processen med at udvælge den næste administrerende direktør for Københavns Lufthavne A/S, fremhæver Lars Nørby Johansen.


I forbindelse med sin opsigelse fremhæver Thomas Woldbye, at han gennem sine år i Københavns Lufthavne har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange utroligt kompetente og dedikerede kollegaer.

- Københavns Lufthavne har - som mange andre virksomheder - været igennem en særdeles hård tid de seneste år under og efter corona-pandemien, men igennem hele perioden har lufthavnens medarbejdere arbejdet utrætteligt for at sikre vores daglige drift, og de leverer fortsat den bedst mulige oplevelse for de mange passagerer, som rejser gennem Københavns Lufthavne. Jeg er trist over at skulle sige farvel til alle mine kollegaer, men jeg har fuld tillid til, at de vil fortsætte deres målrettede arbejde med at sikre en lys og spændende fremtid for Københavns Lufthavne A/S, siger han.


Om Thomas Woldbye:

Herudover varetager Thomas Woldbye følgende poster:Navne