NYHEDER 1. MAJ 2019 KL. 15:00

Fjernbuspassagererne får gratis underholdning under rejsen

Af: kollektivtrafik

FlixBus har åbnet en gratis underholdningsportal i sine fjernbusser, så passagerne kan koble deres mobile enheder på - og slappe af med en film, tv-serie, lydbog, e-bog, e-magasin eller et spil


FlixBus tilbyder passagererne gratis at koble sig på underholdningsportalen FLIXtainment, hvor man kan finde 25 Hollywoodfilm, 7 Amazon TV-serier, over 100 lydbøger, 75 e-bøger, 30 internationale e-magasiner og 20 spil.  

- Med den nye gratis underholdning vil vi gerne tilføre busturen lidt ekstra hygge. I stedet for at ligge i sofaen og se filmen The Danish Girl eller læse en krimi, kan man jo læne sig tilbage i bussen og nyde netop denne underholdning, mens man når frem til familien i Jylland, koncerten i København eller sommerhuset på Langeland, siger Lotte Rystedt, der er presseansvarlig hos FlixBus Danmark.

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer over hele landet. Globalt når mobilitetsudbyderen 2.000 destinationer, og FLIXtainment bliver i løbet af det kommende år rullet ud i hele Europa. Der vil løbende komme lokale tilpasninger og opdatering af indholdet.  

- Vi stræber hele tiden efter at gøre passagerernes samlede rejseoplevelse endnu mere behagelig, og med lanceringen af vores FLIXtainment underholdningsportal, vil rejsende nu have adgang til topunderholdning fra det øjeblik, de stiger ind i bussen. Ved at kombinere vores FlixBus teknologi med tjenesterne Amazon Prime Video og Audible, fortsætter vi med at forbedre fjernbus-oplevelsen, siger Daniel Krauss, der er grundlægger og CIO hos FlixMobility, der står bag FlixBus. 

Ud over Danmark er den gratis underholdning også kørt ud i Sverige, Polen, Frankrig og USA.