NYHEDER 16. MAJ 2019 KL. 14:53

Ny ERFA-gruppe har fokus på overgangen til klimavenlig bustrafik

Af: kollektivtrafik

Dansk PersonTransport har stiftet en ERFA-gruppe, der samler foreningens medlemmer og associerede medlemmer om de mange spørgsmål, der opstår i forbindelse med den grønne omstilling af den kollektive trafik. De første møder i den nye ERFA-gruppe er sat til 23. maj og 3. juni


Baggrunden for at samle en ny ERFA-gruppe er, at den kollektive bustrafik i de kommende år vil køre fra fossile brændstoffer til alternative og mere bæredigte drivmidler.

Omstillingen giver anledning til mange spørgsmål, som ERFA-Gruppen gerne vil fokusere på:


Den nye ERFA-gruppe under Dansk PersonTransport samler foreningens medlemmer om disse spørgsmål - og mange flere. I ERFA-gruppen deltager - foruden repræsentanter og eksperter fra busselskaberne, de af Dansk PersonTransports associerede medlemmer, der leverer busserne til det danske marked:


- Vi går meget ydmygt til opgaven og de svære spørgsmål, men er også meget fortrøstningsfulde. Vi har samlet folk med masser af viden om den daglige busdrift og busproducenter med forskellige styrker og løsninger til omstillingen af den kollektive bustrafik. Ambitionen er i første omgang at gøre os selv og hinanden klogere og dernæst – meget gerne – dele vores viden, konklusioner og anbefalinger med vores samarbejdspartnere i den kollektive bustrafik, siger sektorchef Lasse Repsholt.


De første møder i ERFA-gruppen finder sted: