NYHEDER 3. SEP 2019 KL. 12:27

Ekspresbus stopper ved lufthavnen

Af: kollektivtrafik

Siden i søndag 1. september har Kombardo Expressen på Bornholm, der drives af Bornholmslinjen A/S, som er en del af rederiet Molslinjen A/S, holdt ind i Københvans Lufthavn på Amager. Dermed opfylder bussen et stort ønske fra rejsende fra og til Bornholm


Et stop i Københavns Lufthavn har været et stort ønske fra bornholmerne til Kombardo Expressen. Allerede på Folkemødet 2018 hørte Bornholmslinjen mange gange, at et stop i Københavns Lufthavn var en nødvendighed, men da Københavns Lufthavn har været igennem omfattende ombygninger, har det ikke har været muligt for Kombardo Expressen at få en plads ved den travle lufthavn før nu.

- Men nu er pladsen der, og det betyder nye muligheder for bornholmerne, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, der peger på, at bornholmerne rejser med fly som alle andre, men at mange også bruger et stop i Københavns Lufthavn som en genvej til Metro-systemet i København, der nemt og hurtigt bringer dem rundt i hovedstaden.


Kombardo Expressens køreplan ændres ikke med det nye stop. Det er muligt at nå stoppet i Københavns Lufthavn på den tid, der er til rådighed i dag.