NYHEDER 23. SEP 2019 KL. 12:12

Arriva Danmark har fået ny direktør

Af: kollektivtrafik

Marianne Bøttger er blevet udnævnt som ny administrerende direktør for den kollektive trafikoperatør Arriva Danmark


Marianne Bøttger, der er 48 år og uddannet jurist fra Københavns Universitet, har været ansat i Arriva Danmark siden 2001, hvor hun startede som Company Lawyer og i 2005 avancerede til Legal Director. Siden 2008 har hun bestredet rollen som Corporate Affairs Director og indtrådte i 2011 i Arriva Danmarks direktion.

Siden april i år har Marianne Bøttger fungeret som konstitueret administrerende direktør og fortsætter nu i rollen som administrerende direktør.

- I Marianne har vi fundet den person, vi mener kan opbygge et stærkt Arriva og navigere succesfuldt gennem de udfordringer, som vores forretning og branche bliver mødt med netop nu. Samtidig har Marianne de nødvendige personlige kompetencer, der er afgørende for at engagere og motivere 3.700 medarbejdere. Marianne har været ansat i Arriva i 18 år; hendes resultater og erfaring er særdeles omfattende, og hun kender forretningen og medarbejderne som ingen anden. Jeg er derfor helt overbevist om, at hun er det helt rigtige valg til at sikre Arrivas konkurrencedygtighed i fremtiden, siger Liz Benison, MD Arriva Mainland Developing Markets.

- Jeg er meget glad og stolt over at få muligheden for at stå i spidsen for Arriva, siger Marianne Bøttger og fortsætter:

- Jeg har været en del af Arriva gennem 18 år, og vi står lige nu i den måske mest transformative og også udfordrende markedssituation nogensinde. Det er en opgave, jeg forholder mig ambitiøst og også ydmygt til. Jeg oplever samtidig at have det stærkeste hold muligt omkring mig, og det er en grundlæggende forudsætning for, at vi lykkes. Jeg glæder mig rigtig meget til det fremadrettede arbejde.


Om Arriva Danmark: