NYHEDER 11. NOV 2020 KL. 22:00

Arriva lancerer fleksibelt pendlerprodukt

Af: Redaktionen

Arrivas pendlere kan se frem til et nyt, fleksibelt pendlerprodukt, der er særligt målrettet de pendlere, der ofte rejser på samme strækning i en kortere periode. Produktet, som hedder Arriva Flex, imødekommer de nye rejsemønstre og krav, der er opstået efter COVID-19.
Arriva lancerer nu Arriva Flex til de pendlere, som ofte rejser på samme togstrækning i en kortere periode.


Det nye produkt giver mulighed for at rejse i en sammenhængende periode på mellem 7 dage og op til 21 dage.

- Arriva Flex er et rigtig godt produkt til de pendlere, som ikke har overblik over, hvor lang en periode de skal pendle i, eller til dem, som skal i praktik eller på kursus, og som dermed ved, at de i en sammenhængende periode skal rejse et præcist antal dage, siger Therese Christensen, Head of Commercials and Planning i Arriva Tog.

Arriva Flex bliver billigere jo flere dage, man har købt til og modsat pendlerkortet, er pendlerne ikke bundet til 30 dage, hvilket efter COVID-19 har været svært for nogle pendlere at ramme med nye arbejds- og studiemønstre.

- Da COVID-19 brød ud, kunne vi ret hurtig se en ændret rejseadfærd hos vores togpendlere. Flere begyndte at arbejde hjemme og mange studerende havde digital hjemmeundervisning. Så i disse tider, hvor blot det at se 30 dage frem kan være lang tid for nogle, har vi lanceret dette produkt til de pendlere, som har behov for at rejse på samme strækning i en kortere periode, i fx 7, 14 eller 21 dage.

Arriva Flex kan købes i Arriva Tog app, og man vælger frit gyldighedstrækning blandt alle Arrivas strækninger. Produktet gælder kun i Arrivas tog, og det er gratis at medtage to børn under 12 år.


Fakta om Arriva Flex
• Kan købes fra ned til 7 dage og op til 21 dage
• Arriva Flex er kun gyldigt i Arrivas tog
• Kan kun anvendes fra station til station (i modsætning til alm. Pendlerkort, hvor zoneprincippet gælder)
• Kan kun købes i Arrivas App
• Arriva Flex udbydes i et begrænset antal
• Man kan medtage 2 børn gratis under 12Billetter og takster Corona Jernbaner