NYHEDER 18. MAJ 2022 KL. 13:00

Rejsepasset kommer med den første sommerdag

Af: kollektivtrafik

Klokken 10 onsdag 1. juni, der er den første dag i de tre sommermåneder, kan der igen købes Rejsepas til otte sammenhængende dage med rejser på kryds og tværs af landet med den kollektive trafik


For tredje år i træk kan der købes et Rejsepas, hvor voksne for 399 kroner kan rejse landet rundt med den kollektive trafik. I år er der mulighed for at købe et af 75.000 rejsepas, der bliver sat til salg fra onsdag 1. juni klokken 10.00. Rejsepasset giver adgang til at rejse frit i otte sammenhængende dage med busser, tog, metro, lokalbaner og letbaner i hele landet.

- Rejsepassene har tidligere været en stor succes for de danskere, som vil ud og opleve Danmark. Tilbuddet giver en god mulighed for at prøve noget nyt denne sommer og måske se et andet ferielandskab af Danmark, end det man plejer, siger kundechef i DSB, Charlotte Saltoft Kjærulff. 

Rejsepasset var i første omgang en del af S-Regeringens sommerpakke, da COVID-19 fyldte på dagsordenen og er blevet til i samarbejde på tværs af selskaberne i kollektive trafik. Med rejsepasset er der masser af muligheder for at rejse både de lange stræk på tværs af landet og på kortere ture i lokalområdet.

Tilbuddene kan benyttes til rejser i skolernes sommerferie, der begynder lørdag 25. juni og slutter søndag 7. august. Passet kan købes på web-siden www.rejsepas.nu fra onsdag 1. juni kl. 10.00.


Om rejsepasset:Billetter og takster