NYHEDER 4. DEC 2018 KL. 13:45

Arriva åbner sin app for togbilletter til hele landet

Af: kollektivtrafik

Arriva åbner sin app for togbilletter til hele landet

Fremover kan togpassagerer købe togbilletter til hele landet i Arriva’s app. Det er et nyt tiltag, som gælder uanset, hvor man rejser fra og til, og om passageren rejser med Arriva, DSB, andre togoperatører eller en kombination heraf

- Med vores nye lancering kan kunden fremover købe togbilletter til og fra alle steder i Danmark via Arrivas app, og man skal ikke spekulere på, om der står Arriva eller DSB på toget, eller om man rejser med regional, IC eller S-tog. Det eneste kunden skal gøre, er, at downloade Arrivas app, og så kan der nemt og hurtigt bestilles billetter og til hele landet. Det gør det mere enkelt og sammenhængende, og dermed skaber vi også en bedre rejseoplevelse for kunden, siger Kenneth Korsgaard, der er salgs- og marketingchef i Arriva.

På Arrivas app kan passagerer udover at købe togbilletter til hele landet også finde Arriva’s OneDay- og YourWay-billetter. Dermed får Arriva’s kunder via app’en et overblik over, hvilke billetter, der er mulige på den valgte rejse samtidig med, at kunden hver gang får fremvist den billigste billet.

Arriva støtter klima- og miljøforskning
Arriva lancerer i disse dage ikke blot en ny måde at sælge enkeltbilletter på. Når Arriva’s passagerer fremover køber en billet via Arriva’s app, støtter de samtidig miljøforskning. Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Arriva og Danmarks Tekniske Universitet (DTU), hvor universitetet for hver solgt togbillet via Arriva’s app modtager én krone. Det samlede beløb skal anvendes på forskningsaktivitet, som skal bidrage til at udvikle nye miljøvenlige teknologier.

- I hele vores forretning har vi et stort fokus på, hvordan den kollektive trafik kan bidrage til grøn omstilling. Det er samarbejdet med DTU Miljø en naturlig forlængelse af. Vi vil gerne tage et stort ansvar, fordi vi ved, at transportsektoren er en vigtig aktør i den grønne omstilling, siger Kenneth Korsgaard.SENESTE NYT

SENESTE PUBLIKATIONSLISTE