NYHEDER 3. FEB 2022 KL. 12:00

Delecykler & Kollektiv Transport: løsningen eksisterer og venter på at blive implementeret

Af: Lasse Repsholt

Hvordan kan vi forbedre mikromobiliteten i de danske byer og gøre transporten effektiv og bæredygtig?
Det spørgsmål prøver besvarer Donkey Republic, Kollektiv Trafik Forum og Dansk ByplanLaboratorium på webinar


Hvordan kan vi forbedre mikromobiliteten i de danske byer og gøre transporten effektiv og bæredygtig? Donkey Republic har et ønske om, at få flere op på cyklerne og i virksomheden tror på, at man sammen kan ændre adfærden, så længe der findes gode og optimale løsninger i den kollektive trafik.

"Vi ved, at det ikke handler om mange 100 meter før folk vælger bilen frem for toget, bussen eller endda cyklen. Derfor vi har til formål at tilbyde danskerne en fleksibel og effektiv dele løsning, som gør det nemt, at tage det bæredygtige valg. Vi har set flere eksempler på hvordan en delecykelordning kan komplementere den øvrige transport, og vi vil gerne præsentere nogle løsninger og en case for jer, fra Holland, som vi mener belyser denne problematik og ikke mindst løsningen på det.

Delecykler (både el cykler og almindelige) er en relativ billig transportløsning og der er mange års robust forskning om værdiskabelsen af cyklisme. Derudover har vi som samfund over mange år opbygget kompetencer og viden om hvordan infrastruktur og trafik regler fungerer for cykler, hvilket gør cyklen til et sikkert og effektivt transportmiddel"

Sådan skriver Amalie Gottschalk, Business Development og Alexander Frederiksen, COO (Begge fra Donkey Republic) som oplæg til dette webinar.

Amalie og Alexander ser frem til at dele erfaringer fra Donkey Republic og få input fra deltagerne om, hvordan vi sammen gør Danmarks kollektive trafik bedre, sundere og grønnere.

Tilmeld dig webinaret herFra Kollektiv Trafik Forum KTF Transmission Mobilitet