NYHEDER 27. FEB 2023 KL. 12:32

Færgerederi får ny direktør

Af: kollektivtrafik

Den varslede handel, hvor Molslinjen A/S køber det Helsingborg-baserede rederi, ForSea AB, er blevet gennemført ved en såkaldt closing. Samtidig blev det offentliggjort, at den nuværende administrerende direktør for ForSea, Kristian Durhuus, bliver ny administrerende direktør i Molslinjen A/S


I forbindelse med sammenlægningen af Molslinjen og rederiet ForSea, forlader Molslinjens hidtidige administrerende direktør, Carsten Jensen, rederiet for at blive ny administrerende direktør for Nordic Ferry Infrastructure i Oslo. Nordic Ferry Infrastructure (NFI) er et holdingselskab, som fremover ejer både Molslinjen og det norske transportselskab, Torghatten.

- Nu skal ForSea og Molslinjen integreres til ét sammenhængende rederi, som er rustet til især den kommende og igangværende grønne omstilling, som bliver afgørende for skibsfarten de kommende år, siger Kristian Durhuus i forbidnelse med, at han skal overtage posten som administrerende direktør i Molslinjen A/S.

Carsten Jensen, der forlader Molslinjen A/S efter seks år som administrerende direktør, kan fra sin nye post i Oslo-selskabet glæde sig over at være med til den fortsatte udvikling, når de to rederier skal blive til et.

- Jeg er glad for, at Kristian Durhuus har takket ja til udfordringen. Med ham i spidsen får Molslinjen en erfaren direktør, som har gjort ForSea til et effektivt og veldrevet rederi, siger Carsten Jensen.


Rent praktisk tiltræder Kristian Durhuus i Molslinjen onsdag 15. marts. I den mellemliggende periode vil Carsten Jensen stadig have ansvaret for Molslinjen.Navne