NYHEDER 14. NOV 2019 KL. 10:45

Fjernbussen standser ved pendlerplads

Af: kollektivtrafik

Kombardo Expressen, der kører mellem Aalborg og København via Molslinjen er begyndt at stoppe ved Randers. Med stoppet imødekommer Kombardo Expressen et stort ønske fra passagerer i Randers-området


Da Kombardo Expressen sidste år i maj begyndte at køre mellem Aalborg og København opstod der hurtigt et ønske om et stop i Randers.
Det ønske opfyldes nu, hvor Kombardo Expressen på turen fra Aalborg til København samler passagerer op i Randers.

- Med et stop i Randes tilbyder vi, at endnu flere kan nyde pausen og udsigten på turen over Kattegat. At pausen på færgen så kan foregå med 70 km/t i stedet for en rasteplads, er der mange gæster, der har fået øjnene op for, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen begyndte at køre i juli 2017 mellem Aarhus og København i et samarbejde mellem Herning Turist og Molslinjen. Ruten blev hurtigt en succes, og siden kom der nye ruter til København fra Aalborg og fra Rønne på Bornholm.

- Kombardo Expressen begyndte som en løsning for de kunder, som savnede at kunne kombinere bus og færge på deres tur mellem landsdelene. Siden er bussen blevet en vigtig del af vores forretning, som vi gerne vil bygge videre på, siger Jesper Skovgaard.

Kombardo Expressen stopper og samler op ved pendlerparkeringen ved motorvejsafkørsel Randers C.

 SENESTE NYT