NYHEDER 5. JAN 2018 KL. 11:20

FynBus siger farvel til SMS-billetten

Af: FynBus

FynBus siger farvel til SMS-billetten
Kilde: FynBus

Fra den 1. marts kan fynboerne ikke længere købe deres busbillet via sms. Når FynBus afskaffer sms-billetterne, kan busbilletten i stedet købes via smartphone-app eller webshop.

Den 28. februar 2018 bliver den sidste dag, hvor det er muligt at købe en sms-billet til de fynske busser.
FynBus arbejder på at gøre billetsystemet mere enkelt, og vurderer, at SMS-billetten ikke længere er tidssvarende.


Vurderingen er, at afskaffelsen af SMS-billetten ikke får de store konsekvenser, da kunderne allerede i dag kan købe de samme billettyper via Mobilbillet-appen og i webshoppen. Her kan man betale med både MobilePay og kreditkort. Det er forsat muligt at købe en enkeltbillet kontant i bussen.


Fra FynBus lyder det, at de altid vil anbefale kunderne at rejse på rejsekort, da det næsten altid er den billigste løsning.


FynBus introducerede, som det første trafikselskab i Danmark, SMS-billetten i 2008 og den har siden været en succeshistorie blandt FynBus’ kunder. Der er til dags dato solgt mere end 2 millioner sms-billetter og brugen af tjenesten, har været støt stigende igennem de sidste 10 år.


I slutningen af 2017 lancerede FynBus en ny version af smartphone-appen FynBus Mobilbillet, hvor man kan købe de samme typer billetter, som tidligere har været solgt via sms.SENESTE NYT

SENESTE PUBLIKATIONSLISTE