NYHEDER 21. MAR 2023 KL. 10:58

Køreledningsmast blev beskadiget under vedligeholdelsesarbejde

Af: kollektivtrafik

I forbindelse med et vedligeholdelsesarbejde på Grenaabanen blev en køreledningsmast natten til tirsdag beskadiget, så køreledningen ikke hænger, hvor den skal - og derfor er driften på letbanestrækningen mellem Hornslet og Grenaa indstillet. Hos Aarhus Letbane er man ved at danne sig et overblik over reparationsarbejdet, og man kan ikke på nuværende tidspunkt siger noget om, hvornår driften genoptages


Aarhus Letbane forklarer, at letbanens vedligeholdelsesentreprenør natten til tirsdag ramte en køreledningsmast, der blev beskadiget og et såkaldt bæretov blev revet ned, så køreledningen ikke hænger, hvor den skal.

 

Skaden skete tæt på overkørselslen ved Tjerrildvej lige syd for Ryomgård. Vejen var en kort overgang spærret på grund af det nedfaldne bæretov, men blev hurtigt åbnet igen.

 

Driften er som konsekvens af uheldet indstillet mellem Hornslet og Grenaa, og Midttrafik har indsat busser mellem Hornslet og Grenaa.

 

Vedligeholdelsesentreprenøren er i gang med at udbedre skaden. Udbedringen er afhængig af leverance af reservedele, hvilket Aarhus Letbane og entreprenøren i gang med at få skabt et overblik over.


Tirsdag formiddag kan Aarhus Letbane ikke fortælle noget om, hvornår driften mellem Hornslaet og Grenaa blive genoptaget.Letbaner/Metro

SENESTE NYT