KTF Transmision
NYHEDER 22. JUN 2022 KL. 12:02

DSB får ny økonomidirektør

Af: kollektivtrafik


Pernille Damm Nielsen bliver fra 1. september ny økonomidirektør i DSB. Pernille Nielsen kommer senest fra en stilling som finansdirektør i servicevirksomheden SSG


- Med Pernille Damm Nielsen får vi en stærk og erfaren økonomidirektør, der igennem en årrække har stået i spidsen for økonomien i virksomheder med høj kompleksitet. Jeg ser frem til at få Pernille med på holdet til den videre udvikling af DSB med fokus på grønnere og klimavenlig transport med afsæt i en økonomisk konkurrence- og bæredygtig virksomhed, siger DSB’s administrerende direktør Flemming Jensen.


DSB’s kommende økonomidirektør er 47 år og har i en årrække styret økonomien i virksomheder som BC Hospitality Group og Allianceplus.


- DSB er en virksomhed, der berører mange danskere og som skal spille en central rolle i den grønne omstilling af transporten i Danmark. Det gør vi ved at sikre, at kunden altid er i fokus og ved at levere en effektiv drift, der sikrer konkurrencedygtige services, siger Pernille Damm Nielsen og tiilføjer:


- Jeg glæder mig til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid og være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på udvikling af medarbejdere og en sund virksomhedskultur.


Navne