NYHEDER 3. JUL 2020 KL. 08:56

Ny bro-direktør kommer fra trafikselskab i Skåne

Af: kollektivtrafik

Øresundsbro Konsortiets bestyrelse har udpeget Linus Eriksson til ny administrerende direktør for Øresundsbron, hvor han afløser Caroline Ullman-Hammer, som annoncerede sin afgang før nytår efter 13 år på posten. Linus Eriksson, der i dag er trafikdirektør hos Skånetrafiken, tiltræder sin nye stilling søndag 1. november


- Vi er meget glade for, at Linus Eriksson bliver ny direktør for Øresundsbro Konsortiet. Han har gedigen operativ erfaring og bredt kendskab til Øresundsregionen. Det er betydningsfuldt, når Øresundsbron nu går ind i et nyt årti med en målsætning om at øge trafikken og bidrage til yderligere regional integration, siger Bo Lundgren og Peter Frederiksen, der er henholdsvis formand og næstformand for Øresundsbro Konsortiet.

Linus Eriksson har været trafikdirektør for Skånetrafiken siden april 2015 og var før det trafiklederchef hos Trafikverket med ansvar for vej- og togtrafik i Sydsverige.

- Jeg ser frem til, sammen med Øresundsbrons medarbejdere og samarbejdspartnere, at fortsætte det gode samarbejde, som har kendetegnet de første 20 år, siger Linus Eriksson i en kommentar til sit kommende job.

- Jeg er overbevist om, at broen har meget mere at byde på på både den danske og svenske side. Gennem bæredygtig transport og enkle passager skaber broen vækst i Øresundsregionen - men også i landene som helhed, påpeger han videre.Navne

SENESTE NYT