NYHEDER 10. JAN 2019 KL. 23:00

Nyt koncept giver pendlere flere fordele

Af: kollektivtrafik

Arriva har lanceret et nyt koncept målrettet pendlere - PendlerPlus. Det nye konceptet giver automatisk kunder med en oprettet profil kompensation, hvis selskabets tog ikke kører med en punktlighed på mindst 97 procent. Tilmelding til PendlerPlus er gratis og omfatter også en række andre fordele og tilbud, som skal være med til at forbedre rejseoplevelsen

PendlerPlus-konceptet gælder for kunder, der rejser på Pendlerkort købt i Arrivas Tog app, Rejsekort Pendlerkort, Rejsekort Pendler Kombi samt Ungdomskort. I dag er passagerer omfattet af den lovbefalede rejsetidsgaranti, som betyder, at passagerer kompenseres, hvis toget ikke kører som lovet. Men Arriva ønsker at gå et skridt videre.

- Igennem mange år har vi kørt med en høj punktlighed, men vi er også klar over, at det ikke altid er muligt at køre med en 100 procents rettighed. Der kan opstå nogle vejrmæssige forhold, eller der kan være udfordringer med infrastrukturen, som aflyser eller forsinker vores tog, siger Kenneth Korsgaard, der er Salgs- & Marketingchef i Arriva.

- Vi ved, hvor frustrerende det er for vores pendlere, når toget ikke kører rettidigt, og det vil vi gerne stå på mål for. Derfor giver vi nu alle vores PendlerPlus-kunder et løfte om, at hvis vores tog ikke kører med en punktlighed på mindst 97 procent, så tilbydes de en kompensation på den strækning, de rejser på, siger han videre.

Udover kompensation til pendlerne i form af fribilletter tilbyder Arriva også PendlerPlus-kunder en række fordele og tilbud, som for eksempel gratis kaffe på alle Arrivas betjente billetsalg, en gratis billet ved tilmelding til PendlerPlus, en fribillet hver måned samt prøveabonnementer til Viaplay og Mofibo. Især muligheden for at tilbyde underholdning til de rejsende er vigtig for Arriva.  

- Vi har gennem længere tid arbejdet på at forbedre vores wifi i togene for at kunne give kunderne en endnu bedre rejseoplevelse. Ved at tilbyde PendlerPlus-kunder en gratis startperiode på for eksempel Viaplay eller tilbyde gratis kaffe, skaber vi nogle services og muligheder, som netop giver kunderne mere kvalitetstid og flere oplevelser på rejsen, siger Kenneth Korsgaard. 


Om PendlerPlus Fribilletter:

PendlerPlus Fribilletter kan benyttes i alle Arrivas tog og udstedes efter følgende retningslinjer:

  • Passageren får to fribilletter, hvis punktligheden ligger under 95,99 % på den strækning, som kunder rejser på
  • Passageren får én fribillet, hvis punktligheden ligger mellem 96,00-96,99 % på den strækning, som kunder rejser på

Kompensationen opgøres månedligt og overføres automatisk til kundens PendlerPlus-konto.

Derudover får alle PendlerPlus-kunder, der har et gyldigt Pendlerkort, hver måned én fribillet. Kunden kan vælge selv at benytte fribilletterne, men kan også vælge at forære Pendler Fribilletterne til familie og venner. 


Interesserede kan læse mere om PendlerPlus her:SENESTE NYT

SENESTE PUBLIKATIONSLISTE