NYHEDER 18. MAR 2019 KL. 13:29

Pendlere fra og til Bornholm får nye vilkår

Af: kollektivtrafik

Transportministeriet har godkendt nye vilkår for pendlere til og fra Bornholm. Dermed kan pendlere benytte sig af en række nye og forbedrede muligheder i deres aftale, som bliver væsentligt billigere og mere fleksibel

Trafikkontaktrådet og efterfølgende Transportministeriet har godkendt forslaget til nye pendlervilkår. Det betyder, at pendlere til og fra Bornholm kan få en aftale, som gør det både væsentlig billigere og mere fleksibelt at rejse til og fra Bornholm.

- Færgekontrakten satte nogle betingelser for pendlerproduktet. Disse betingelser fik dog hurtigt pendlerproduktet til at virke mindre attraktivt. Så vi er glade for, at vi sammen med Trafikkontaktrådet kunne få en ny aftale på plads med Transportministeriet, siger Molslinjen’s kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Den nye pendleraftale gør det billigt at rejse efter den tredje tur - og det er hele husstanden, som kan rejse på aftalen.

- En pendleraftale gælder nu for hele husstanden og for alle biler i husstanden, som kan knyttes til den nye PayByPlate-ordning, så pendlere kan køre direkte ombord på afgange, som ikke er udsolgte, siger Jesper Skovgaard.

De nye priser og betingelser for pendlere til og fra Bornholm er alle tilgængelige på Molslinjens web-side.

 


.SENESTE NYT

SENESTE PUBLIKATIONSLISTE