NYHEDER 3. JAN 2023 KL. 12:06

Stor busoperatør får ny mand i spidsen

Af: kollektivtrafik

Vikingbus A/S, der har over 1.500 medarbejdere i en række afdelinger rundt i Danmark, har ansat Thomas Wandahl som ny administrerende direktør. Med ansættelsen ønsker Vikingbus at styrke selskabet, der er det største busselskab med mini-, rute og turistbuskørsel her i landet


Thomas Wandahl overtog posten som administrerende direktør mandag 1. januar 2023 og afløste dermed den hidtidige administrerende direktør, Mogens Pedersen, som fortsætter i direktionen.

 

Thomas Wandahl er den nye administrerende direktør i Vikingbus A/S. (Foto: Evan Hemmingsen)

 

 

Thomas Wandahl kommer fra Falck Global Assistance, hvor han har været de seneste syv år - både som kommerciel direktør og senest som administrerende direktør. Thomas Wandahl har over 20 års international ledelseserfaring fra blandt andet transport- og teleindustrien, hvor han har bestredet en række ledende stillinger i virksomheder som SAS, TDC, og 3, ligesom han har været administrerende direktør for mobilselskabet Telmore.

Thomas Wandahl er oprindeligt uddannet fra Copenhagen Business School og har sideløbende med erhvervskarrieren gennemført lederuddannelser på IMD i Schweiz og Cranfield Business School i Storbritannien.
Navne