NYHEDER 22. JUN 2022 KL. 12:02

DSB får ny økonomidirektør

Af: kollektivtrafik

Pernille Damm Nielsen bliver fra 1. september ny økonomidirektør i DSB. Pernille Nielsen kommer senest fra en stilling som finansdirektør i servicevirksomheden SSG


- Med Pernille Damm Nielsen får vi en stærk og erfaren økonomidirektør, der igennem en årrække har stået i spidsen for økonomien i virksomheder med høj kompleksitet. Jeg ser frem til at få Pernille med på holdet til den videre udvikling af DSB med fokus på grønnere og klimavenlig transport med afsæt i en økonomisk konkurrence- og bæredygtig virksomhed, siger DSB’s administrerende direktør Flemming Jensen.

DSB’s kommende økonomidirektør er 47 år og har i en årrække styret økonomien i virksomheder som BC Hospitality Group og Allianceplus.

- DSB er en virksomhed, der berører mange danskere og som skal spille en central rolle i den grønne omstilling af transporten i Danmark. Det gør vi ved at sikre, at kunden altid er i fokus og ved at levere en effektiv drift, der sikrer konkurrencedygtige services, siger Pernille Damm Nielsen og tiilføjer:

- Jeg glæder mig til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid og være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på udvikling af medarbejdere og en sund virksomhedskultur.Navne