NYHEDER 17. JUN 2021 KL. 12:11

DSB sætter en million orange-billetter til salg

Af: kollektivtrafik

Forud for sommerferien sætter DSB én million billige orange-billetter til salg for højst 99 kroner til rejser rundt i hele landet


- Vi glæder os til at byde kunderne velkommen i toget. Derfor får de tilbuddet om at købe en billig billet til at komme ud i ferielandet. Igen i år er der ikke så let adgang til resten af verden, men så meget desto mere er der gode grunde til at få nye ferieminder i Danmark - og måske snuppe den ekstra tur i løbet af sommeren, siger Jan Sigurdur Christensen, der er kommerciel direktør i DSB.

De mange billetter gælder for rejser i sommerperioden fra lørdag 19. juni til slutningen af skolernes sommerferie søndag 8. august. Salget af sommerens Orange-billetter begyndte tirsdag 15. juni.

I ferieperioden holder mange pendlere fri, derfor er der også en del billetter til salg om de to myldretider først og sidst på dagen.

En voksen, der rejser på en Orange-billet kan tage to børn under 12 år gratis med på turen.
Der er fortsat krav om pladsbillet for alle rejsende i DSB’s Fjern og Regionaltog for at sikre, at der ikke er for mange rejsende i togene. Pladsbilletterne er gratis.


Interesserede kan læse om sommerens Orange-billetter fra DSB her:

 

 Billetter og takster