KTF Transmision
NYHEDER 4. AUG 2020 KL. 22:35

Førtidspensionister kan køre i bus for en krone om dagen i Randers kommune

Af: kollektivtrafik


Fra 15. september kan førtidspensionister købe pensionistkort til busserne i Randers Kommune. Hidtil har det kun været alderspensionister (+65 år), som har kunnet benytte sig af det fordelagtige tilbud i Randers. Fremover kan også førtidspensionisterne komme billigt med bussen


Pensionisterne i Randers Kommune har i en årrække kunnet købe et særligt billigt pensionistkort til 300 kroner om året. Fra 15. september bliver tilbuddet udvidet til også at omfatte førtidspensionister. Samtidig ændres prisen til 365 kroner årligt, hvilket svarer til en pris på en kroner om dagen.


Baggrunden er en harmonisering af Midttrafiks pensionistkort. Kun få udvalgte kommuner tilbød pensionistkort tidligere på året. Men efter lanceringen af Midttrafiks webshop i maj 2020 kan Midttrafik tilbyde pensionistkort på pap i alle kommuner, leveret med posten. Derfor bliver pensionistkortene fremadrettet ensrettet, så alle pensionistkort inkluderer både alders- og førtidspensionister.


I Randers kan pensionistkortet fortsat købes hos Føtex på Dytmærsken. Man kan også købe kortet i Midttrafiks webshop eller via Midttrafik Kundecenter. Køber man pensionistkortet via webshop eller telefon, bliver det leveret med posten inden for 14 dage. Det kræver, at kunden har en e-mail og et betalingskort. Pensionistkortet kan også bestilles med en pårørendes e-mail og eventuelt betalingskort, hvis modtageren af kortet ikke har det.


Pensionistkortet giver fri rejse med Midttrafiks busser inden for Randers Kommune hele døgnet på hverdage og i weekender/helligdage.Interesserede kan læse mere om pensionistkortet her:


 


Billetter og takster