NYHEDER 19. DEC 2023 KL. 17:00

Togoperatør skifter til ny landsdækkende billet-app

Af: kollektivtrafik

- Vi har som det første trafikselskab besluttet at lukke vores egne digitale webshop og app og hjælpe vores kunder trygt over på RejseBillet, så brugeroplevelsen som kunde i kollektiv trafik kan blive enklere og nemmere at tilgå. Sådan lyder det fra Therese Christensen, der er kommerciel chef i Arriva. Arriva, der er togoperatør på banestrækniger i Jylland og på Fyn


Arriva understreger, at selskabet ønsker, at det skal være nemt og enkelt at benytte kollektiv transportfik. Derfor bakker Arriva fuldt og helt op om den nye, landsdækkende billet-app, RejseBillet, som skal gøre det nemmere at være passager i den kollektive trafik. Med RejseBillet kan man som passager nemt og enkelt købe billet til kollektiv trafik i hele Danmark på tværs af landsdel og transportform.

Denne udvikling ønsker Arriva at byde velkommen.

- At vores passagerer får en nem og enkel rejseoplevelse, er vigtigt for os i Arriva. Derfor omfavner vi også udviklingen med den nye, landsdækkende billet-app, RejseBillet, siger Therese Christensen og fortsætter:

- Vi har derfor som det første trafikselskab besluttet at lukke vores egne digitale webshop og app og hjælpe vores kunder trygt over på RejseBillet, så brugeroplevelsen som kunde i kollektiv trafik kan blive enklere og nemmere at tilgå.


Gennem RejseBillet-appen har man adgang til alle standardbilletter samt Arriva’s kommercielle billetter - eksempelvis Arriva OneDay.

Arrivas egne salgskanaler lukker torsdag 29. februar 2024.Billetter og takster It og teknologi