NYHEDER 13. FEB 2018 KL. 12:47

Aarhus Letbane får ny formand

Af: kollektivtrafik

Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere konservativt medlem af Aarhus Byråd, Steen Stavnsbo, indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S. Han skal afløse Umove-direktør Johnny B. Hansen, der har valgt at stoppe

Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard (S) og regionsrådsformand i Region Midtjylland, Anders Kühnau (S), er enige om at indstille den 53-årige Steen Stavnsbo som ny formand for Aarhus Letbane. Sagen skal nu behandles politisk i Aarhus Byråd.

Jacob Bundsgaard og Anders Kühnau fremhæver Steen Stavnsbo som en stærk, rutineret og engageret formand med solid erfaring fra både privat og offentlig virksomhed.

Steen Stavnsbo er professionelt bestyrelsesmedlem i flere danske såvel som udenlandske virksomheder samt bestyrelsesmedlem i Erhverv Aarhus og netop afgået byrådsmedlem i Aarhus Kommune, hvor han blandt andet sad i Teknisk Udvalg. Steen Stavnsbo har desuden en lang international karriere bag sig som topleder i danske og udenlandske virksomheder.

- Mit fokus som formand vil i allerførste omgang være, at vi får sikret en klar og troværdig tidsplan for færdiggørelsen af etape 1 og at vi hurtigst muligt har letbanedrift til både Odder og Grenå. Der er en forståelig utålmodighed, og vi skal derfor sikre en god løbende kommunikation. Her vil jeg gerne spille en central rolle i dialogen med de berørte kommuner og regionen samt de statslige Instanser, siger Steen Stavnsbo og fortsætter:

- Men herudover vil jeg også i et længere perspektiv lægge stor vægt på en styrket dialog med erhvervslivet og andre interessenter, så vi sikrer, at Letbanens kæmpe potentiale for at bidrage til udviklingen i Østjylland forløses fuldt ud.


SENESTE NYT

NYHEDER 11. JAN 2019 KL. 07:00
Metroen tester nye tog

SENESTE PUBLIKATIONSLISTE