NYHEDER 2. APR 2019 KL. 08:00

Dobbelt op på grønne busture

Af: FynBus

Dobbelt op på grønne busture

FlixBus er i dag en stor spiller på markedet, når danskerne rejser på tværs af landsdelene. FynBus indgår derfor nu en dialog med FlixBus om, hvordan de to selskaber sammen kan give kunderne dobbelt op på grønne busture.

 

FlixBus’ grønne busser er blevet et populært transportmiddel, når danskerne skal rejse på tværs af landsdelene med komfortable busser, gratis Wi-Fi, stikkontakter til opladning af mobilen og ikke mindst skarpe priser.

I Odense samler Flixbusserne kunderne op ved busholdepladserne på Ørbækvej 100 nær Rosengårdcentret og den kommende letbane. Området omkring Rosengårdcentret er fra FynBus’ side højfrekvent busbetjent. I store dele af trafikdøgnet, ankommer busser til stoppestederne ved Rosengårdcentret med ca. 10 minutters interval.

Men hvordan kommer FlixBus’ kunder hen til busholdepladserne på Ørbækvej?

FynBus har et ønske om, at de grønne bybusser Odense bliver kundernes fortrukne transportmiddel, når de skal til og fra FlixBus’ holdepladser på Ørbækvej. Samtidig ønsker FlixBus at fortælle deres kunder, at de har gode muligheder for at komme til og fra deres busholdepladser i Odense med den kollektive trafik, så kunderne får dobbelt op på grønne busture. Dermed er kimen lagt til et samarbejde.

FlixBus vil nu gennemføre en kundeundersøgelse, hvor de spørger deres kunder om, hvordan de kommer til og fra busholdepladserne i Odense. Samtidig har FynBus udarbejdet en flyer, der oplyser FlixBus’ kunder om, at de nemt kan komme til og fra busholdepladserne på Ørbækvej med FynBus.

Når kundeundersøgelsen er nået til vejs ende ved udgangen af juni, og FlixBus og FynBus har haft mulighed for at kigge på resultaterne, vil begge parter tage en drøftelse af, hvorvidt der skal etableres et yderligere samarbejde de to selskaber imellem.

 SENESTE NYT

SENESTE PUBLIKATIONSLISTE