KTF Transmision
NYHEDER 24. MAR 2021 KL. 11:38

Gødstrup station er åbnet

Af: Redaktionen


Åbningen af Gødstrup Station mellem Herning og Holstebro den 15. marts 2021 er en afledt effekt af samfundets milliardinvestering i supersygehuse.


Det sker ikke ofte, at nye togstationer åbner i Danmark, men den 15. marts skete det. Gødstrup Station, som ligger mellem Herning og Holstebro, er ny station på Danmarkskortet og skal blandt andet betjene de knap 4.000 medarbejdere, patienter og pårørende til det kommende store hospital, Regionshospitalet Gødstrup. Det er Arriva-tog, som skal transportere de mange rejsende til og fra hospitalet, og det glæder direktør i Arriva Tog, Susanne Hejer, sig til.

- Det var en stor dag for Arriva, og vi er glade for, at Gødstrup Station nu åbner. Det betyder nemlig på sigt, at hverdagen for alle dem, som kommer til at benytte det kommende supersygehus i Gødstrup, får en nemmere transport til og fra hospitalet. Det er netop en af vores vigtigste opgaver, nemlig at binde infrastrukturen bedre sammen, så hverdagen bliver nemmere og mere fleksibel for vores passagerer. Der skal lyde et stort tillykke med åbningen fra Arrivas side.

Regionshospitalet Gødstrup åbner for patienter i løbet af september 2021


Jernbaner Mobilitet