KTF Transmision
NYHEDER 7. APR 2021 KL. 10:09

Keolis’ busanlæg og hovedkontor i Glostrup er nedbrændt

Af: Redaktionen


Der udbrød en voldsom brand natten til 1. april 2021 i Keolis’ busanlæg på Naverland i Glostrup. Busanlægget med værksted og vaskehal udbrændte sammen med Keolis’ danske hovedkontor i bygningens øverste etager.


Den endelige brandårsag er endnu ikke fastslået, men formentlig startede branden i en bus i vaskehallen kort efter midnat natten til 1. april. Ilden bredte sig hurtigt til hele bygningen og bygningen udbrændte. Driften på anlæggets ni buslinier var afbrudt til hen på dagen den 1. april.


Busdriften for Naverland-anlæggets buslinier blev genoptaget den 1. april om eftermiddagen, efter at brandmyndighederne gav tilladelse til at flytte busserne. Efter en lyn-klargøring kørte busserne ud på ruterne, nu med midlertidigt hjemsted på Keolis-busanlægget på Stamholmen i Avedøre.


Keolis’ kommunikationschef Kasper V.K. Carstensen oplyser til kollektivtrafik.dk, at Keolis’ hovedkontor forventes placeret i midlertidige, lejede kontorlokaler, indtil en nye bygning kan opføres på adressen i Naverland i Glostrup.


Operatører