NYHEDER 15. MAR 2023 KL. 23:00

Vikingbus-chauffører på Langeland vandt

Af: Redaktionen

Langeland Kommunes Handicapråd uddelte Handicapprisen 2022 til de chauffører der transporterer borgere til og fra aktiviteter på Værkstedsgården i Rudkøbing.


Det blev chaufførerne hos Langelands afdeling af Vikingbus, som kører borgere til og fra bosteder og eget hjem til Værkstedsgården i Rudkøbing, der blev vinderne af Langeland Kommunes Handicappris 2022.


Chaufførerne var bl.a. blevet indstillet til prisen på baggrund af følgende beskrivelse:

“Passagererne mødes hver dag af venlige og empatiske chauffører, som imødekommer den enkeltes særlige behov og varetager sikkerheden under transport på bedste vis. Chaufførerne udviser en særlig rummelig tilgang til deres passagerer”.

Langeland Kommunes Handicapråd uddelte prisen i rådhussalen med en hjælpende hånd fra borgmester Tonni Hansen. Med prisen fulgte et indrammet diplom, samt 5000 kroner.

- Nogen tror at det at køre en bus blot handler om at sætte sig ind bag rattet, slå sin GPS til og så køre fra A til B. Men i jobbet skal man meget andet – man skal samtidig agere socialpædagog og psykolog, lyder det fra den stolte driftsleder hos Vikingbus på Langeland, Leif Lyder.

Kilde: Dansk PersonTransportKundeservice