NYHEDER 8. MAR 2023 KL. 10:21

Dansk PersonTransport styrker sin kommunikationsindsats

Af: kollektivtrafik

Dansk PersonTransport har valgt at styrke sin kommunikationsindsats og har i den forbindelse udpeget sin sektorchef for turistsektoren, Jens Hvid Bang til ny kommunikationschef


Jens Hvid Bang har siden 1. oktober sidste år været ansat som sektorchef for turistsektoren i Dansk PersonTransport. Det arbejde fortsætter han med sideløbende med det nye arbejde med at styrke kommunikationsindsatsen. Derfor vil han fremover være kommunikations- og sektorchef i Dansk PersonTransport.

Som kommunikationschef skal Jens Hvid Bang være med til at sætte Dansk PersonTransports mærkesager på dagsordenen, ligesom han skal være med til sætte fokus på persontransportens vigtige rolle i det danske samfund.

Samtidig med udnævnelsen af Jens Hvid Bang, har Dansk PersonTransport udnævnt Emma Welander Brændstrup som kommunikationsmedarbejder. Emma Welander Brændstrup har hidtil været ansat som deltids-studentermedhjælper i Dansk PersonTransport, men vil fremover være fuldtidsmedarbejder i Dansk PersonTransports sekretariat.

 Navne