NYHEDER 1. SEP 2019 KL. 21:27

Åbningen af Vordingborg-Næstved blev udskudt med to døgn

Af: kollektivtrafik

OPDATERET: Under de sidste afprøvninger af jernbanen mellem Vordingborg og Næstved viste der sig fejl i signalanlægget. Derfor forventer Banedanmark først, at togene kører onsdag morgen

- Da vi gennemgik signalanlægget, fandt vi en del fejl, og de skal naturligvis rettes, inden vi kan køre. Det er ærgerligt, og vi er rigtig kede af, at vi bliver nødt til at bede passagererne om yderligere et døgns tålmodighed med os, siger Klaus S. Jørgensen, der projektdirektøt i Ringsted-Femern Banen.

Udbygningen af Ringsted-Femern Banen vil på sigt give passagererne kortere rejsetider, færre forsinkelser og sikre en mere stabil drift, når den står færdig. Det vil gøre en stor forskel både for den enkelte passager og for hele regionen og gøre det nemmere og hurtigere at komme til og fra København og binde det danske transportnet tættere sammen med det øvrige Europa.

Forventer at køre onsdag
Banedanmark forventer, at togene kører mellem Næstved og Vordingborg onsdag. Mellem Vordingborg og Orehoved fortsætter togbusserne med at køre frem til og med 7. september. Derefter kører der togbusser mellem Orehoved og Nykøbing F.