NYHEDER 26. SEP 2023 KL. 10:12

Taxi-selskab har fordoblet antallet af taxier i Vejle på fire år

Af: kollektivtrafik


Siden Dantaxi etablerede sig i Vejle i starten af 2020, har selskabet oplevet vækst og fordoblet antallet af Dantaxi'er i kommunen. Dantaxi's kommercielle direktør peger på, at de flere taxier giver kunderne flere fordele i form af hurtigere fremkørselstid og bedre dækning


Onsdag 1. januar 2020 var der i 15 Dantaxi'er i Vejle. Tirsdag 1. august i år kunne Dantaxi notere, at antallet var steget til 30. Ifølge Dantaxis kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, skyldes stigningen den kundebase, selskabet har opbygget, der igen har tiltrukket flere lokale vognmænd.

- Vi er inde i en positiv udvikling, siger Vibeke Wolfsberg og fortsætter:

- Vi har budt en række nye vognmænd velkommen i de senere år, hvilket har gjort det muligt for os at tage imod flere kørselsopgaver for virksomheder. Med vores nuværende flåde af vogne er vi i stand til at styrke vores engagement overfor vores kunder.


Det tager i gennemsnit otte minutter, før taxien er fremme.
Dantaxi har på baggrund af det stigende antal taxier sat gang i en kampagne i Vejle, der skal få flere kunder til at køre med Dantaxi. Direktøren fremhæver, at de nu 30 vogne resulterer i en mere finmasket dækning samt hurtigere fremkørsel.

- Vi har kortlagt ventetiden på vores taxier fra kunden bestiller, til vognen holder foran døren. Resultatet viser, at vores kunder i gennemsnit på ikke tidsbestilte ture kun venter otte minutter på en vogn. Det gælder alle ture i Vejle Kommune, på alle tider af døgnet, så det tal er vi faktisk ret stolte af fremhæver Vibeke Wolfsberg.Taxikørsel